De Warmste Veiling


Dit jaar slaan de initiatiefnemers van Little stars in heaven en enkele ambassadeurs van het Berrefonds de handen in elkaar en organiseren we voor de tweede keer een heuse veiling voor het goede doel. Net zoals vorig jaar zal van de opbrengst van deze actie in het kader van Music For life gaan naar de VZW Berrefonds.

Reglement van de veiling

Graag geven we hier een overzicht van praktische zaken met betrekking tot de veiling.

De veiling start op donderdag 16 november 2017 en zal eindigen op zondag 17 december 2017 om 21u. Een bod dat op 17 december om 21u. geplaatst wordt, is nog geldig. Elk bod dat geregistreerd wordt na 17 december 21u. zal ongeldig verklaard worden. Elk bod is bindend, dus besef dit voor je een bod doet. Elk bod moet steeds minstens 1 euro hoger zijn dan het vorige bod.

Iedereen die wenst, kan zelf iets aan de veiling schenken via de ā€˜zelf iets aanleveren?ā€™-pagina. Het veilingteam volgt deze geschonken items op en zal deze na goedkeuring bij in de veiling plaatsen.

De veiling items kunnen na afloop afgehaald worden in het Koetshuis van de vzw Berrefonds, Sint-Vincentiusstraat 12 te Antwerpen. Er is mogelijkheid om te betalen met bankpas of visa op het bezoekadres. Veilingsitems worden enkel meegegeven na betaling of bewijs van betaling.

Hiernaast kan er ook gekozen worden voor verzending. Let op, het bod is exclusief verzendingskosten dewelke tevens voor de koper zijn. De verzekerde verzendingskosten van bpost:

Indien u kiest voor verzending, dient u voor ontvangst van de goederen of diensten, en binnen de 7 dagen na afloop van de veiling, het geboden bedrag te betalen op het rekeningnummer: BE54 9731 7887 4397 van Little stars in Heaven.

Alvast bedankt ons te steunen!